Ποιοι Είμαστε

To SpitiStyle.gr είναι δημιούργημα 15 και πλέον ετών εμπειρίας στον χώρο των λευκών ειδών, των επίπλων και της διακόσμησης. Στηριζόμενοι στο τρίπτυχο, εμπιστοσύνη, εξυπηρέτηση, ποιότητα θέλουμε να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη δυνατή εμπειρία αγορών και το πετυχαίνουμε.

Εμπιστοσύνη :

Στη SpitiStyle βασιζόμαστε στις προσωπικές μας αρχές έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα πλέγμα εμπιστοσύνης με του πελάτες μας κόντρα στην αβεβαιότητα που μερικές φορές κρύβει το διαδίκτυο. Μπορείτε λοιπόν να αισθάνεστε απολύτως ασφαλείς κατά τη χρήση του φυσικού ή ηλεκτρονικού μας καταστήματος διότι προφυλάσσουμε με κάθε δυνατό τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα και σας παρέχουμε μια ξέγνοιαστη εμπειρία αγορών.

Εξυπηρέτηση :

Γνωρίζοντας, ότι σε πολύ μεγάλο ποσοστό μια επιτυχημένη αγορά στηρίζεται στην εξυπηρέτηση που λαμβάνει ο καταναλωτής τόσο κατά τη διάρκεια της αγοράς όσο και μετά από αυτή (aftersales) , εφαρμόζουμε μια από τις πιο ευέλικτες τακτικές υποστήριξης (support) έτσι ώστε να έχετε πάντα κάποιον που να μπορείτε να εμπιστεύεστε για κάθε σας αγορά.

Ποιότητα :

Τέλος, στη SpitiStyle δίνουμε προτεραιότητα στη ποιότητα τόσο των παρεχόμενων υπηρεσιών αλλά πάνω από όλα στη ποιότητα των προϊόντων που διαθέτουμε. Επιλέξτε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα γνωρίζοντας ότι κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να εξασφαλίζουμε προϊόντα ποιοτικά, ασφαλή αλλά και στις καλύτερες τιμές της αγοράς,  για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παυλίδης Στυλιανός Ατομική επιχείρηση
Διεύθυνση : Δοϊράνης 92, Καλλιθέα, Αττικής
ΑΦΜ : 141088260
ΔΟΥ  : Καλλιθέας
ΓΕΜΗ : 156368903000
Τηλέφωνο : +302109597750
Email : info@spitistyle.gr

Ευχαριστούμε για τη προτίμηση και την εμπιστοσύνη σας.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του SpitiStyle.gr