Τρόποι Αποστολής

 Η αποστολή των προϊόντων μας γίνεται μέσω των ΕΛ.ΤΑ. Courier και επιλεγμένων μεταφορικών εταιρειών (σε περίπτωση μεγαλύτερου όγκου προϊόντων) εντελώς δωρεάν για παραγγελίες με αξία ίση ή μεγαλύτερη των 29.00€. Για Παραγγελίες με αξία μικρότερη των 29.00€ η τιμή των μεταφορικών διαμορφώνεται στα 2.90€. Το κόστος της αντικαταβολής ανέρχεται στα 2.00€ ανεξαιρέτως του κόστους της παραγγελίας.

Σημείωση*: Τα προϊόντα που αποστέλλονται λόγω αλλαγής/αντικατάστασης προϊόντος από αρχική η επαναληπτική παραγγελία δεν τυγχάνουν των δωρεάν μεταφορικών. Σε αυτές τις περιπτώσεις η αλλαγή προϊόντος επιβαρύνεται με 2.90€ κόστος μεταφορικών για παραγγελίες που το κόστος/διαφορά αλλαγής είναι μικρότερο των 29.00€.

Τα προϊόντα που αποστέλλονται μέσω μεταφορικής εταιρείας παραδίδονται στο πεζοδρόμιο, εφόσον βρίσκεστε εντός αστικού κέντρου. Σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής η παραλαβή θα γίνεται από τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας που βρίσκεται στην περιοχή σας. Για την αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρείας η πληρωμή γίνεται είτε με τραπεζική κατάθεση είτε με εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας.

Aποστολές και παραδώσεις πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής, και αργιών.

Τα προϊόντα συσκευάζονται σε σακούλα μεταφοράς και σφραγίζονται μέσω θερμοκόλλησης, στη περίπτωση ανοιχτού πακέτου την ευθύνη φέρει η μεταφορική εταιρεία και θα προβούμε σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα άμεσα. Τα πιο ογκώδη προϊόντα όπως (μαξιλάρια, παπλώματα, κουβερτοπαλώματα, κουβέρτες κτλπ) θα παραδίδονται σε αεροστεγή συσκευασία και κενό αέρος εντελώς δωρεάν. Προτείνουμε να ΜΗΝ σκίσετε τη σακούλα αλλά να τη χρησιμοποιήστε για την αποθήκευση των αντίστοιχων ειδών σε κενό αέρος με τη χρήση ηλεκτρικής σκούπας για εξοικονόμηση χώρου.

Η παραγγελία σας αρχίζει να επεξεργάζεται την επόμενη ημέρα από την καταχώρηση της για όλους τους κωδικούς που δεν αναφέρονται με την ένδειξη ”άμεση παραλαβή”.

Η παράδοση των παραγγελιών θα γίνεται εντός του χρονικού διαστήματος που αναφέρετε στις πληροφορίες του εκάστοτε προϊόντος ή στη σελίδα της κατηγορίας.

Για τυχόν καθυστέρηση της παράδοσης της παραγγελίας σας λόγω ανυπέρβλητων κωλυμάτων ή ανωτέρας βίας (έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες, διακοπή συγκοινωνιών, ακτοπλοϊκών ή αεροπορικών γραμμών, κλπ) δεν φέρει ευθύνη η εταιρία μας, ωστόσο σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε άμεσα για τυχόν αδυναμία παράδοσης εντός της ως άνω προθεσμίας και θα δρομολογηθεί η παράδοση της παραγγελίας σας με αυστηρή προτεραιότητα.

Επίσης σε περίπτωση αιφνίδιας έλλειψης συγκεκριμένου προϊόντος θα σας καλέσουμε άμεσα και θα είμαστε σε πλήρη επικοινωνία με εσάς ώστε να σας ενημερώσουμε για τη νέα ημερομηνία παραλαβής και αποστολής του συγκεκριμένου προϊόντος .

  Σε όλες τις αναγραφόμενες τιμές στον ιστότοπο της εταιρίας μας συμπεριλαμβάνεται η αξία του νόμιμου ΦΠΑ. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, σας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενημέρωσης περί της λήψης και καταχώρησης της παραγγελίας σας, όπου θα αναγράφονται αναλυτικά όλα τα στοιχεία της παραγγελίας σας. Κατόπιν ελέγχου της παραγγελίας και της διαθεσιμότητας των παραγγελθέντων προϊόντων σας αποστέλλεται άμεσα e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Σε κάθε περίπτωση, πριν την αποστολή του e-mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας σας από την εταιρία μας η σύμβαση πώλησης θεωρείται μη κατηρτισμένη.


  Μέσα στη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας υπάρχει δυνατότητα να αποφασίσετε εάν επιθυμείτε να εκδοθεί απόδειξη ή τιμολόγιο. 


Με την παραλαβή της παραγγελίας σας θα λαμβάνεται το νόμιμο παραστατικό που επιλέξατε, όπου θα αναγράφονται αναλυτικά η αρχική τιμή (χωρίς τον υπολογισμό ΦΠΑ), η αξία ΦΠΑ, και η τελική τιμή, δηλαδή η τιμή όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά τον συνυπολογισμό του ΦΠΑ και τον υπολογισμό τυχόν τρέχουσας έκπτωσης στην περίπτωση που ένα προϊόν διατίθεται σε προσφορά ή με έκπτωση.

Σε κάθε περίπτωση η SpitiStyle.gr δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστέρηση, αλλοίωση ή οποιαδήποτε επιβάρυνση του προϊόντος από τη μεταφορική εταιρία.